PUBG Popülerliği 20 Yıl Sürecek

PUBG oyun studyo şefi Dave Curd, EuroGamer isimli internet sitesine yaptığı açıklama da oyunun 20 yıl sonra bile oynanmaya devam edilmesini arzuladığını bildirdi. İlk çıktığı günden itibaren zirveden inmeyen PUBG, 70 Milyon adet satış başarısı ile tüm zamanların en iyi hasılat toplayan oyunları arasında gösteriliyor.

PUBG Madison stüdyo direktörü Dave Curd, 20 yıl sonras bile en çok tercih edilen oyunlar arasında olmak istediklerini beirtti.  Bunun için sürekli yeni haritalar ile kullanıcılara farklı deneyimler sunmayı amaçlayan şirket, eski haritalara güncelleme yaparak oyunculardan gelen geri dönüşlere göre PUBG’yi de ileriye taşımak istiyor.

 

PUBG, oyuncuların 20 yıl sonra da katılabileceği, hikayeler anlatmaya devam etmesini istediğim bir oyun.” diyen direktör, taze deneyimler sunmaya devam etmek istediklerini belirtti. Sanhok’u güncellediklerinde ilk misyonlarının eski Sanhok’tan daha iyi bir performans göstermesi olduğunu söyleyen direktör, oyuncuların kötü bir erişim yaşanırsa yeni içeriği reddedeceklerini açıkladı.

Miramar haritasının şu anda güncellendiğinden bahseden direktör, haritada eşya toplamanın daha kolay olmasını ve hedeflerin daha kolay tanımlanmasını istediklerini belirtti. Haritanın özünü korumaya çalıştıklarını, ancak daha eğlenceli ve daha erişilebilir hale getirip düzenlediklerini söyleyen CurdSanhok’ta öğrendikleri dersleri gelecekteki harita güncellemelerinde dikkate aldıklarını belirtti. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.